Jednotlivé ohlasy na autorské čtení z knihy Schody do nebeského pokoje

09.06.2011 12:47

(příspěvky jsem neupravoval, některé  menší prohřešky proti pravopisu vyváží upřímnost sdělení, a té si cením více)

Myslím si, že člověk s takto velkým srdcem, s takto obrovskýma zážitkama, člověk, který se dokázal takto veřejně podělit s úplně neznámými lidmi o svoje zážitky, a ještě k tomu s tak smutnými, si zaslouží obrovskou úctu a obdiv. Jsem ráda, že jsou na světě takoví lidé, co se za svoje zážitky nestydí a dokáží se podělit.

Bylo to velice poučné. dozvěděl jsem se mnoho nových věcí, třeba jak se stát spisovatelem a pod. Ta kniha jak on vyprávěl velice mě zaujala. Chtěl bych si ji přečíst celu, uvízlo mě v paměti třeba že se mu líbila holka jménem Milena, že s ní aj čas chodil. Bylo to prostě zajímavé ta beseda s panem Müllerem. Díkl za všechno co se tam ten den řeklo, co sem se tam dozvěděl, prostě velké DÍK!!!

Byl to dobrý spisovatel a moc se mi to líbilo jak četl tu knížku...

Bylo to procítěné, šlo vidět (i slyšet), že to opravdu prožil.

Obdivuji, že to dokázal přečíst nahlas a nebál se, že se tomu třeba někdo začne smát.

Strašně mě to zaujlao, lepší knížku jsem v životě neviděl.

Pan Müller upřímný, hodný a velomi chápavý. smekám před vámi pane Müllere, nejlepší spisovatel„ü“...

Napsal kvalitní knížku a myslím si, že ho to stálo hodně sil napsat jakou zažil šikanu. Knížka mě zaujala, Líbilo se mi to. A je dobré, že za nama dojel spisovatel. Asi bych tu knihu nepřečetl, protože jednak má moc stránek a ta šikana se mi tam moc nelíbí.

Bylo to velmi pěkné. Je mi ho moc líto co prožil. Velmi dobře napsaná knížka. Dojalo mě to. Přečetl bych si to, protože to má napínavý děj.

Beseda se mi líbila, knížku jsem už za ten den přečetla, zajímalo mě, jak to dopadne. I když je ten příběh smutný, líbilo se mi jak je to napsané. Různé události v našem životě taky nemusí končit happy-endem.

Obdivovala jsem i jsem se divila, že ve své knize popisujete svojí „první noc“ úplně dopodrobna, přitom víte, že to bude vědět dalších 100 lidí.

Jak budu mít čas tak si ji určitě přečtu. Knihy nečtu, ale tady ta vaše mě zaujala a ráda bych si dozvěděla, jak to dopadlo všechno. Měl jste kruté dětství a zajímá mě to. Všechno není jen o radosti =)

Zapůsobilo to na mě velmi dobře, představoval jsem si ho trochu jinak, ale to je jedno. Myslím, že je dobrý spisovatel, jeho knížka se mi velice líbila, přečetl bych si ji, protože se mi strašně líbí a má dobrý děj a ještě chci vědět, jaké to bylo při první sexu, protože bych to chtěl také zkusit...