MARIE MICHALCOVÁ

12.12.2015 19:00

Kdo jsem

Jmenuji se Marie a na cestu poznání, kdo jsem a co zde na Zemi dělám, jsem se vydala už hodně dávno... přes mnoha úskalí, nemoci a mnoho učebních lekcí ve škole života.

Po 16 letém podnikání v oboru zbraně a střelivo jsem změnila „obor" na andělský a malování energetických obrazů.

V r. 2008 jsem si přečetla úžasnou knížku Svět bez hranic, havajské učení ho´oponopono, a začal se mi měnit život před očima.

Ano, měnil se mi, protože jsem se ve skutečnosti měnila já.

Převzala jsem zodpovědnost za svůj život, za vše co dělám a co vidím a začala jsem se pomalu  vracet k sobě, ke svému nitru, k sobě samé.

Prodala jsem do dnešní doby více než 1000 ks knihy, objednávala pro zájemce čistící pomůcku Ceeport z USA a v roce 2009 mi byla nabídnuta účast v organizačním týmu, který připravuje hlavní semináře dr. Ihaleakaly Hew Lena v ČR a Slovensku. Zúčastnila jsem se 11 seminářů s dr. Ihaleakalou Hew Lenem, Mary Koehler a i s Mabel Katz - Praha, Brno, Bratislava a Japonsko, Tokio.

Miluji ho´oponopono. Je to můj životní styl, je to moje cesta – já se už našla. Pokračuji však dál, nehledám, jen se rozpomínám...

Žiji v harmonii, klidu a míru. Dějí se mi neuvěřitelné „věci“. Božství má velký smysl pro humor a velmi se spolu nasmějeme. Již nic neočekávám, nechám se překvapovat... a ta překvapení jsou neuvěřitelná.

S oblibou říkám, že naše problémy jsou naše domácí úkoly /podle Kurta Tepperweina/, a ty je potřeba řešit. Bůh nám nikdy nedá úkol, který bychom nezvládli. Pokud jsem v klidu a míru, v harmonii, přichází inspirace, jak úkol vyřešit. Přes vztek, chaos a nervozitu inspirace přijít nemůže.

K řešení problémů, což jsou přehrávané vzpomínky v našem podvědomí, jsme dostali úžasný dar, učení  ho´oponopono – čistění, napravování chyb.

K metodě patří i tzv. urychlující čistící pomůcky, které nám pomáhají naše problémy snadněji řešit.

V Praze, 15.9.2011 vznikla další čistící pomůcka na základě inspirace dr. Ihaleakaly Hew Lena – polštářek s názvem Útěcha duše mi byl předán k výrobě a distribuci.

29.3.2013 byla schválena a očištěna další čistící pomůcka - šátky a šály z pravého hedvábí, následovaly eko tašky k nákupu.

21.4.2015 - ložní povlečení  Jsem za tento dar nesmírně vděčna, nemám dost slov na vyjádření mé vděčnosti a pokory.

13.10.2015 byl polštářek se zlatým ibiškem nabídnut pro celý svět! viz polštářky.

Děkuji z celého srdce Božství za můj život a vše, co do mého života přichází. 

Děkuji za učení ho´oponopono pro celý svět.

Děkuji  – Morrnah Nalamaku Simeoně, dr. Ihaleakalovi Hew Lenovi, Mary Koehler, Joann Kailikea, Mabel Katz a vám všem, kteří jste se mnou na mé cestě, kteří jste v mém životě.

Mnohokrát vám všem děkuji.

Miluji vás.

Mír začíná ve mně                                    

Marie Michalcová